Borussia M’Gladbach-Bayer Leverkusen (5.30 petang)

Borussia M’Gladbach-Bayer Leverkusen (5.30 petang)

Mainz yang mempunyai purata markah yang agak teruk, dengan hanya 11 gol, berbanding 13 gol yang dibolosi.

Dengan dua kemenangan yang dicapai dalam tiga hari perlawanan terakhir, masing-masing menentang Augsburg dan Dortmund, Cologne semakin menghampiri zon Liga Juara-Juara yang kini hanya tinggal satu mata, senario yang jelas membuatkan peminat pelawat bermimpi selepas bertahun-tahun tidak mahu namanya disiarkan di peringkat antarabangsa. Kunci kira-kira umum bercakap tentang 4 kemenangan, 4 seri dan 2 kekalahan, dengan purata markah yang baik dicirikan oleh 19 gol yang dijaringkan, manakala gol yang dibolosi ialah 17.

Ramalan

Saya menjangkakan perlawanan yang menghiburkan dalam kes ini dan oleh itu pilihan permainan pertama adalah berdasarkan hasil gol (peluang terbaik 1.60 pada GoldBet), manakala yang lebih bercita-cita tinggi boleh mengambil kira keputusan x (peluang terbaik 3.45 pada Snai), yang nilainya baik. melebihi tiga kali ganda. Pilihan ketiga dan terakhir ialah hasil penjuru melebihi 8.5 (kemungkinan terbaik 1.40 pada Lebih Baik).

Selepas perlawanan awal petang Jumaat antara Gladbach dan Dortmund, pengaturcaraan pusingan kelima belas Bundesliga diteruskan dengan enam perlawanan pada hari Sabtu, antaranya perlawanan yang akan menyaksikan pendahulu liga protagonis Bayern di padang Scahlke 04 dan yang akan menyaksikan Protagonis Leipzig di atas padang menyerlah. Padang Werder Bremen. Mari kita beralih kepada pembentangan cabaran individu, dengan ramalan yang berkaitan.

Augsburg-Bochum (3.30 petang)

Tuan rumah kembali dari keputusan seri sensasi yang dicapai di padang bekas pendahulu Union Berlin dengan perlawanan akhir yang berani 2-2, tetapi statistik mengerikan dalam enam pusingan terakhir kekal di mana tiada kemenangan, dengan keseimbangan keseluruhan di mana terdapat 3 seri dan 3 kekalahan. Dalam kedudukan, Augsburg hanya mempunyai kelebihan empat mata ke atas zon penyingkiran, margin yang masih membolehkan mereka menutup bahagian pertama musim ini dengan sedikit ketenangan, walaupun sekiranya kekalahan hari ini berada di luar garis merah Kawasan.

Bochum datang daripada kemenangan di tempat sendiri menentang Gladbach, yang kedua dalam empat hari perlawanan terakhir, tetapi jumlahnya masih agak negatif dengan 10 kekalahan dialami, dengan keseimbangan yang mengerikan berkaitan perbezaan gol, dengan hanya 13 gol dijaringkan dan 36 bolos, pertahanan paling teruk. persembahan kejohanan Teutonik. Bochum berada di tempat kedua selepas terakhir dalam kedudukan dengan jurang lima mata dari zon keselamatan.

Ramalan

Daripada semua kemungkinan, saya sangat yakin dengan yang berkaitan dengan kombobet 1x+multigoal 2-5 (peluang terbaik 1.68 pada GoldBet), manakala untuk yang paling mencabar saya mencadangkan hasil nogol (peluang terbaik 2.35 pada Snai). Nasihat terakhir adalah mengenai keputusan lebih 1.5 separuh masa kedua (kemungkinan terbaik 1.86 pada Lebih Baik).

Bremen-Leipzig (3.30 petang)

Bagi Leipzig, rentetan tujuh keputusan berguna berturut-turut yang membolehkan mereka bangkit dari kedudukan memalukan jika dibandingkan dengan cita-cita besar pihak pengurusan, malah kini pasukan Red Bull mendapati dirinya berada di kedudukan kelima dengan mata yang sama dengan Dortmund dan hanya satu mata di belakang. dari zon Juara.

Cerita berbeza untuk Bremen yang tewas tiga kali dalam lima perlawanan terakhir kejuaraan, penurunan yang menyebabkan mereka jatuh ke tempat ketujuh, -4 daripada kedudukan Eropah. Purata markah adalah baik memandangkan 24 gol yang dijaringkan, manakala di pertahanan terdapat 25 gol yang dibolosi.

Ramalan

Daripada semua kemungkinan, saya sangat yakin dengan yang berkaitan dengan combobet x2+multigol 2-5 (peluang terbaik 1.61 pada GoldBet), manakala mereka yang bercita-cita untuk penyelesaian yang lebih baik boleh mengambil kira keputusan x (kemungkinan terbaik 4.15 pada Better). ), dengan nilai stratosfera mutlak. Cadangan terakhir melibatkan kombobet peluang berganda x2+Nkunku penjaring (peluang terbaik 2.60 pada Snai).

Hertha Berlin-Cologne (3.30 petang)

Empat kekalahan dalam lima hari terakhir untuk Hertha Berlin, yang telah merosot ke kedudukan ketiga terakhir, -3 dari zon keselamatan, konteks yang menggigil peminat tempatan yang melihat momok penyingkiran menjadi nyata. Lawan pada hari itu ialah Cologne, baru daripada tiga kekalahan dan seri dalam empat hari perlawanan terakhir, persembahan mengerikan yang menyebabkan mereka jatuh ke kedudukan kedua belas, enam mata dari zon merah, dengan pertahanan yang memerlukan tindakan segera dengan 27 gol. akur.

Ramalan

Mari kita mulakan dari tip perjudian pertama yang dalam kes ini adalah berdasarkan 1x peluang berganda (peluang terbaik 1.36 pada GoldBet), manakala alternatif yang bercita-cita tinggi adalah berdasarkan multigol 2-3 (peluang terbaik 2.05 pada Snai). Cadangan ketiga dan terakhir ialah yang berkaitan dengan keputusan melebihi 1.5 separuh masa kedua (kemungkinan terbaik 1.86 pada Lebih Baik).

Hoffenheim-Wolfsburg (3.30 petang)

Terima kasih kepada kalendar yang menanjak yang menyaksikan Cologne, Eintracht, Leipzig dan Bayern sebagai lawan, tuan rumah hanya mengumpul satu mata dalam empat hari terakhir, melepaskan 10 gol, laluan yang menyebabkan mereka jatuh ke tempat kesepuluh, 7 mata di belakang kawasan Eropah .

Selepas kekalahan yang dialami terhadap bekas pendahulu liga Union Berlin, tetamu mencapai tujuh keputusan berguna berturut-turut, dengan tiga kemenangan berturut-turut dalam perlawanan kejuaraan terakhir yang membolehkan mereka terbang ke kedudukan kelapan, -5 dari kedudukan Eropah selepas kekal di panjang berhampiran zon merah.

Ramalan

Perlawanan yang pada pendapat saya akan memberikan tontonan yang agak menarik dan akibatnya saya mencadangkan keputusan melebihi 2.5 (kemungkinan terbaik 1.63 pada GoldBet), yang menjadi pilihan pertama, manakala mereka yang bercita-cita untuk alternatif yang menguntungkan boleh mengambil kira keputusan x (terbaik kemungkinan 3.65 pada Better), yang nilainya melebihi tiga kali ganda. Pilihan permainan terakhir ialah penjaring kombobet 1x+Baumgartner (peluang terbaik 3.35 pada Snai).

Leverkusen-Stuttgart (3.30 petang)

Tanda-tanda kebangkitan penting untuk Leverkusen yang menang jelas menentang Union Berlin dengan perlawanan akhir yang memberangsangkan 5-0, keputusan yang diulangi oleh rampasan kuasa luar yang diperolehi di padang Cologne untuk 2-1. Dalam kedudukan, aspirin meningkat kepada +4 di zon penyingkiran, akhirnya berehat selepas mengalami mimpi ngeri kedudukan yang memaksa mereka berpindah ke divisyen dua.

Stuttgart meneruskan perjalanannya dengan cergas dan bermula memandangkan tiga kemenangan dalam lima perlawanan terakhir, yang merupakan satu-satunya kemenangan sejak permulaan kejohanan, berselang-seli dengan dua kekalahan, kunci kira-kira yang agak suram yang memaksa tetamu untuk kekal hanya tiga mata. daripada zon penyingkiran.

Ramalan

Keyakinan pada pasukan Leverkusen yang mempunyai semua potensi pada masa ini untuk menjadikan tiga mata sebagai rebutan sendiri dan oleh itu pilihan permainan pertama mengenai keputusan 1 (peluang terbaik 1.72 pada GoldBet), manakala alternatif yang bercita-cita tinggi adalah berdasarkan hasil Nogol ( peluang terbaik 2.45 pada Snai). Cadangan ketiga dan terakhir melibatkan kombobet melebihi 0.5 separuh pertama + lebih 0.5 separuh kedua (kemungkinan terbaik 1.47 pada Lebih Baik).

Schalke 04-Bayern Munich (6.30 petang)

Bayern Munich kembali untuk menentukan undang-undang di Bundesliga selepas tempoh sedikit penurunan yang menyebabkan mereka turun ke kawasan yang pasukan juara Jerman hampir tidak pernah diduduki selama sepuluh tahun berturut-turut, malah terima kasih kepada lima kemenangan berturut-turut yang datang selepas ejekan itu. seri di Dortmund kedudukan menyaksikan tetamu berada di kedudukan pertama pada +4 pada pasangan yang dibentuk oleh Freiburg dan Union Berlin.

Schalke, sebaliknya, mengganggu siri mengerikan tujuh kekalahan berturut-turut dengan menang tipis pada pusingan pertengahan minggu menentang Mainz, keputusan yang tidak mengubah kandungan ranking yang menyaksikan pasukan tuan rumah berada di kedudukan terakhir, lima mata daripada keselamatan Kawasan. Dengan bolos 30 gol, pertahanan tempatan adalah jabatan kedua terburuk dalam keseluruhan Bundesliga.

Ramalan

Mari kita mulakan dari petua permainan pertama yang dalam kes ini adalah berdasarkan kombobet 2+lebih 2.5 (peluang terbaik 1.32 pada Snai), manakala mereka yang mencari penyelesaian yang bercita-cita tinggi boleh mengambil kira hasil nogol (peluang terbaik 2.00 pada GoldBet), yang pasaran menawarkan pada nilai yang sama dengan penggandaan. Nasihat terakhir adalah mengenai multimatlamat 3-6 (kemungkinan terbaik 1.41 pada Lebih Baik).

Selepas pusingan pertengahan minggu, segala-galanya kelihatan kembali normal apabila Union Berlin semakin perlahan dengan seri di tempat sendiri menentang Augsburg dan membenarkan Bayern Munich yang luar biasa melebarkan kedudukan mereka dengan ketara kepada +4 berbanding pasangan pasukan di tempat kedua. Untuk pusingan terakhir sebelum rehat panjang, perlawanan antara Gladbach dan Dortmund akan dimainkan pada petang Jumaat, sah untuk hari kelima belas Bundesliga dan berikut adalah persembahan pendahuluan dengan ramalan yang berkaitan.

Borussia Monchengladbach-Dortmund (8.30 malam)

Ia bukanlah tempoh yang hebat untuk tuan rumah yang tewas tiga kali dalam empat hari terakhir, hanya menang menentang Stuttgart, penurunan yang menyebabkan mereka jatuh ke kedudukan kesembilan, enam mata yang baik di belakang kedudukan Eropah. Pasukan tempatan menggabungkan purata markah yang baik dengan fasa tidak menguasai dengan isu kritikal yang jelas bersifat taktikal.

Selepas tiga kemenangan berturut-turut, Dortmund kuning dan hitam menyerahkan tiga mata di Wolfsburg pada perlawanan pertengahan minggu, keputusan yang menjatuhkan pasukan pelawat ke kedudukan kelima di luar Liga Juara-Juara, dengan mata yang sama dengan Leipzig. Bagi Dortmund kecenderungan yang sangat rendah untuk seri, sebenarnya dalam keseimbangan umum kita hanya dapati satu perlawanan yang berakhir dengan pembahagian taruhan, disertai dengan 8 kemenangan dan 5 kekalahan, manakala dari segi perbezaan gol kita mempunyai 23 gol dan 17 gol. gol dijaringkan.

Ramalan

Saya tidak percaya dengan kemenangan pasukan tuan rumah dan oleh itu pilihan permainan pertama adalah berdasarkan peluang berganda x2 (peluang terbaik 1.37 pada GoldBet), yang juga mempunyai peluang yang adil. Pilihan kedua adalah berdasarkan berbilang gol 3-4 (kemungkinan terbaik 2.30 pada Snai), yang nilainya melebihi dua kali ganda, manakala cadangan permainan ketiga dan terakhir melibatkan keputusan lebih 1.5 separuh kedua (kemungkinan terbaik 1.66 pada Lebih Baik).

Dua perlawanan Ahad itu menyimpulkan jadual pusingan keenam belas Bundesliga, yang menyaksikan tujuh perlawanan pertama bermula dari keputusan seri petang Jumaat antara Leipzig dan Bayern, manakala antara perlawanan Sabtu 0-6 sensasi Freiburg serta-merta di atas padang menyerlah. Wolfsburg. Tetapi sekarang mari kita beralih kepada analisis cabaran individu, dengan nasihat permainan yang berkaitan.

Borussia Dortmund-Augsburg (3.30 petang)

Dua kekalahan berturut-turut dialami oleh tuan rumah kuning dan hitam, sebenarnya baru dari kalah mati menentang Wolfsburg dan Gladbach, keputusan yang menyebabkan mereka tersingkir dari kedudukan Eropah, walaupun dengan jurang hanya 5 mata dari zon Liga Juara-Juara. Dalam perjalanan Dortmund hanya terdapat satu seri, berselang-seli dengan lapan kemenangan dan enam kekalahan.

Tujuh pusingan berturut-turut tanpa kemenangan untuk pasukan Augsburg yang semakin tenggelam dalam zon penyingkiran memandangkan tempat ketiga hingga terakhir yang dikongsi bersama Stuttgart, konteks yang memerlukan perubahan pantas untuk mengelak daripada mengambil risiko perpindahan yang menyakitkan ke yang kedua pembahagian.

Ramalan

Untuk mendapatkan kemungkinan yang boleh diterima, saya mencadangkan kombobet 1+lebih 1.5 (kemungkinan terbaik 1.41 pada GoldBet), manakala alternatif yang bercita-cita tinggi ialah berbilang matlamat 3-4 (kemungkinan terbaik 2.25 pada Snai). Untuk membuat kesimpulan, berikut ialah penyelesaian permainan berdasarkan hasil sudut lebih 7.5 (kemungkinan terbaik 1.23 pada Lebih Baik).

Borussia M’Gladbach-Bayer Leverkusen (5.30 petang)

Tiga kekalahan dalam lima perlawanan terakhir kejuaraan untuk pasukan Gladbach yang bagaimanapun mampu mengatasi Dortmund pada pusingan terakhir di bawah hujan empat gol, prestasi yang membuka semula harapan untuk mencapai matlamat Eropah. Dalam kedudukan, tuan rumah mendapati diri mereka empat mata dari zon Persidangan, tetapi keseimbangan mesti dipulihkan dalam fasa tidak menguasai memandangkan 24 gol dibolosi.

Tiga kemenangan berturut-turut untuk pasukan Leverkusen yang akhirnya berpindah dari kedudukan terbawah Bundesliga, dengan kelebihan tiga mata berbanding tempat ketiga terakhir, jurang yang oleh itu masih belum terjamin dan memerlukan laluan yang baik untuk lebih banyak lagi. minggu.

Ramalan

Daripada semua kemungkinan, saya amat yakin dengan yang berkaitan dengan hasil berbilang matlamat 3-4 (kemungkinan terbaik 2.30 pada GoldBet), manakala yang paling mencabar boleh mengambil kira hasil x (kemungkinan terbaik 3.85 pada Lebih Baik), yang mana pasaran menawarkan pada nilai yang hampir empat kali ganda. Nasihat terakhir yang dalam kes ini melibatkan keputusan di bawah 1.5 separuh masa pertama (kemungkinan terbaik 1.55 pada Snai).

Selepas empat perlawanan pada petang Selasa, di sini datang lima perlawanan pada hari Rabu yang akan menutup tirai pada pusingan pertengahan minggu, dengan perhatian beralih kepada perlawanan antara Leipzig dan Freiburg dan lebih-lebih lagi kepada komitmen dalaman Union Berlin yang dipanggil untuk bertindak selepas perlawanan itu. perlawanan dibolosi menentang Leverkusen. Sekarang mari kita beralih kepada pembentangan perlawanan Bundesliga individu, dengan ramalan biasa.

Cologne-Leverkusen (6.30 petang)

Hanya empat mata dalam lima hari terakhir kejuaraan untuk pasukan Cologne yang perlahan-lahan menghampiri zon penyingkiran, yang kini berjauhan enam mata, trend yang boleh dikatakan menghapuskan sebarang cita-cita memandangkan hanya 4 kemenangan yang tewas dan 25 gol dibolosi.

Prestasi mengejutkan oleh Leverkusen menentang bekas pendahulu liga, Union Berlin, perlawanan yang berakhir dengan perlawanan akhir yang memberangsangkan 5-0 yang membawa bahan api kepada semangat selepas permulaan yang mengerikan yang setakat ini menyaksikan tujuh kekalahan dan 25 gol dibolosi. Dalam kedudukan, Aspirin mendapati dirinya hanya satu mata dari zon merah Bundesliga.

Ramalan

Padankan dengan semua ciri hasil gol (peluang terbaik 1.50 pada Snai), yang menjadi pilihan permainan pertama, manakala untuk yang paling mencabar saya boleh mengesyorkan hasil x (peluang terbaik 3.55 pada GoldBet), yang nilainya melebihi tiga kali ganda. Cadangan ketiga dan terakhir yang berkaitan dengan hasil penjuru melebihi 8.5 (kemungkinan terbaik 1.37 pada Lebih Baik).

Eintracht Frankfurt-Hoffenheim (8.30 malam)

Selepas rollercoaster bermula musim ini, pasukan Frankfurt menukar rentak dengan cara yang meyakinkan, mula-mula mara ke pusingan 16 Liga Juara-Juara, di mana mereka akan menentang Napoli pimpinan Spalletti pada bulan Februari, kemudian menaikkan kedudukan Bundesliga ke tempat kelima semasa, dengan hanya dua mata dari zon Liga Juara-Juara.

Detik kebimbangan besar untuk Hoffenehim yang tewas tiga daripada lima perlawanan terakhir, laluan yang menyebabkan mereka turun ke kedudukan kesembilan, empat mata di belakang kedudukan Eropah, jurang yang pastinya tidak mustahil untuk pulih dengan jelas, tetapi dalam apa jua keadaan menunjukkan kekurangan. kesinambungan yang dalam jangka masa panjang ia boleh memadamkan sebarang cita-cita.

Ramalan

Perlawanan yang di atas kertas boleh mempunyai ciri-ciri sembilan puluh minit yang sangat menghiburkan dan oleh itu pilihan permainan pertama adalah berdasarkan keputusan lebih 2.5 (kemungkinan terbaik 1.55 pada GoldBet), manakala sebagai alternatif yang bercita-cita tinggi ia melibatkan keputusan x (bahagian terbaik 3.75 pada Snai), dengan nilai yang menakjubkan.

Tingkatkan pengembaraan pertaruhan sukan anda di 1xBet dengan menggunakan kod promosi khas dari https://bet-promocode.com/ms/1xbet-kod-promo-malaysia/ . Kod ini menjamin akses kepada tawaran dan bonus yang hebat, menjadikan setiap pertaruhan anda meletakkan langkah yang menggembirakan ke arah kejayaan.

Contents