Lions Mane Gummies : Jonathan Ripp, a Mt. jóllétért és rugalmasságért felelős dékánja.

Lions Mane Gummies : Jonathan Ripp, a Mt. jóllétért és rugalmasságért felelős dékánja.

És bár a helyszíni gyermekgondozás továbbra lions mane gummies official is ritka, a kórházak egyre inkább megvizsgálják ennek lehetőségeit.

A Ballad Health – egy kórházrendszer egészségügyi létesítményekkel az Appalache-tennessee államban, Virginia államban és Észak-Karolinában – a közelmúltban bejelentette, hogy a következő három évben 37 millió dollárt fektet be 11 gyermekgondozói központ felépítésébe a már működtetett három mellett. A bővítés lehetővé teszi, hogy a tennessee-i Johnson City-ben működő rendszer gyermekgondozási kapacitását 200-ról 2000-re növelje.

Az alkalmazottak számára a kórházi gyermekgondozás általában nem ingyenes. A charlestoni Roper St. Francis Healthcare heti díjat számít fel minden szülőnek, aki használja az Oktatási Központot, 200 és 220 dollár között, a gyermek életkorától függően, ami valamivel magasabb a piaci átlagnál .

Egyes kórházi rendszerek csúszó skálát hoznak létre, amely figyelembe veszi a munkavállaló fizetését. Egy orvos például többet fizethet, mint egy röntgentechnika, hogy beíratjon egy gyereket. A Ballad Health nemrégiben megkérdezte alkalmazottait, akik azt jelezték, hogy átlagosan 145 dollárt engedhetnek meg maguknak gyermekenként hetente.

Sok kórházi rendszerhez hasonlóan a Ballad is küzdött azért, hogy az ápolónők ne távozzanak a járvány idején. De más regionális munkaadókkal is versenyez az állásokért. Tony Keck, a Ballad Health rendszerinnovációért felelős ügyvezető alelnöke elmondta, hogy egy új kaszinó Bristolban (Virginia) nemrég 600 embert vett fel. A következő néhány évben várhatóan további ezreket fognak felvenni, mondta.

„Nem csak az orvosokért és a nővérekért versenyzünk lions mane gummies official website” – mondta Keck. A kórháznak be kell vonzania a háztartási alkalmazottakat és más alacsonyabb fizetésű dolgozókat is, akiket a kaszinó és mások megcéloznak.

De az ápolók különösen fontosak. Keck elmondta, hogy a Ballad Health több mint 30%-kal megemelte kezdő ápolói fizetését az elmúlt két évben, de a közeli piacokon, például a Knoxville-i kórházak – amelyek kezdetben magasabb fizetést fizettek az ápolóknak – szintén emelték a díjaikat.

„Ezzel nem tudunk lépést tartani” – mondta. A Ballad Health vezetői remélik, hogy az új gyermekgondozási központok versenyelőnyt kínálnak a rendszernek, „ezért igyekszünk a lehető leggyorsabban lépni” – mondta.

  • Vivek Murthy amerikai sebész a múlt héten tanácsot adott ki az egészségügyi közösségben tapasztalható kiégéssel és lemondási válsággal kapcsolatban, hangsúlyozva a probléma súlyosságát.
  • A COVID-19 világjárvány súlyosbította az egészségügyi szakemberek már meglévő morális problémáit, akik frusztráltak a változó munkahelyi igények miatt, amelyek szerintük befolyásolják a betegek ellátási lions mane gummies képességét.
  • A korai nyugdíjazás és a karrierváltás jelentős ápolói, orvosi és egyéb egészségügyi dolgozók hiányához vezethet, ami hátráltatja a jövőbeni egészségügyi ellátást az Egyesült Államokban

A COVID-kóros kórházi kezelések és a halálozások száma csökkenhet, de az ország kórházai és klinikái továbbra is válságban vannak: maguk az egészségügyi dolgozók.

A túlhajszolt egészségügyi szakemberek, akik egészségüket és családjuk jólétét kockáztatták azért, hogy átsegítsék a betegeket a járványon, most egy olyan közvéleménynel foglalkoznak, amely egyre bizalmatlanabb lions mane gummies official egy olyan átpolitizált környezetben, ahol nem ritka a kórházi erőszak. A létszámhiány és az egyre bonyolultabbá váló egészségügyi rendszer adminisztratív igényei is frusztrációt keltettek azokban, akik az embertársaikról való gondoskodást tekintik hivatásuknak.

A járvány súlyosbította a szakmai kiégést és frusztrációt, a COVID előtti állapotokat, ami mentális egészségügyi kihívásokhoz vezetett egyes egészségügyi dolgozók számára; mások lemondása és korai nyugdíjazása; és összességében egy lökés a morálban. Bár a kórházi kezelések és a halálesetek súlyossága mérséklődött, az ország számos részén nő az esetek száma, és most halmozott költségeket kell fizetni – közölték az egészségügyi szakemberek.

Összeszerelő sor "szolgáltatók": Az orvosok is sírnak. Elromlott egészségügyi rendszerünk az orvosoknak és a betegeknek egyaránt fáj.

"A világjárvány első két évében ezt egy adrenalinlökethez lehetne lions mane gummies site hasonlítani. Aztán az ezt követő puszta kimerültség és érzelmi fáradtság az, amiben most vagyunk" – mondta Karen Grimley, az UCLA Health vezető ápolási igazgatója. Los Angelesben. „A haláleset és a hosszan tartó betegség, valamint az, hogy nem tudtuk beengedni a családtagokat, hogy megvigasztalják szeretteiket, mivel lévén az a személy, aki megfogta a beteg kezét, miközben elhunyt, mert senki más nem tehette, ez pusztító csapás volt néhány legjobb ápolónkra. "

Vivek Murthy amerikai sebész, az ország vezető orvosa szerint, ha az orvosok és az ápolók nem érzik magukat kitűnő állapotban, az az ország egészségügyi rendszerét veszélyeztetheti.

"Az egészségügyi dolgozók kiégése egészségügyi válságot jelent minden amerikai számára, és nemzeti prioritásként kell kezelni" – mondta Murthy a USA TODAY-nek. "Aggódtam az egészségügyi dolgozóink körében zajló kiégési válság miatt. Ez megelőzte a járványt… de a COVID drámaian rontotta a helyzetet."

Az ország magasan képzett egészségügyi erőinek jóléte annyira aggasztó, hogy Murthy a múlt héten általános sebészi tanácsot adott ki, amely a sürgős közegészségügyi kérdésekre fenntartott figyelemre és cselekvésre szólított fel. A cím világosan leírja a helyzetet – „Az egészségügyi dolgozók kiégésének kezelése” –, a mentális egészséggel kapcsolatos tudatosság hónapjában közzétett jelentés pedig részletezi a kihívásokat és megoldásokat javasol. Továbbra lions mane gummies is a COVID által kitett vagy súlyosbított mentális egészségügyi problémákra összpontosít, és követi a sebész decemberi általános tanácsát a fiatalok mentális egészségügyi válságáról .

A kiégést fizikai és érzelmi kimerültség jellemzi, és szorongáshoz és depresszióhoz is vezethet, mondta Murthy. Az egészségügyi dolgozók erősek és kitartóak – mondta –, de a súlyos adminisztratív követelmények, a támogatás hiánya bizonyos területeken és a járvány okozta károk miatt aggódik az egészségügyi dolgozók mentális egészsége miatt.

"Ezek azok az egyének, akik segítenek megőrizni egészségünket, és akár orvosokat, ápolónőket vagy közegészségügyi dolgozókat nézünk, aggasztó mutatókat látunk. A szorongás és a depresszió aránya nő, a kiégés pedig emelkedik” – mondta.

Mivel egyes egészségügyi dolgozók nem orvosi pályára lépnek, és egyre többen választják a korai nyugdíjazást, a foglalkoztatás elvesztése borús foglalkoztatási prognózist eredményez. Több mint 1 millió ápolói állást kell betölteni, mivel ez év végéig félmillió ápolónő tervez nyugdíjba vonulni; 2033-ig akár 140 lions mane gummies official 000-rel kevesebb orvos lesz a szükségesnél, ami 15%-os hiányt jelent; és a nemzet öt éven belül több mint 3 millió alacsonyabb bérű egészségügyi dolgozó hiányával néz szembe.

"Mi ápolónők viccelünk. Amikor dolgozni jövünk, azt mondjuk: "Nos, mit álmodtál tegnap lions mane gummies site éjjel?" mondta Jean Ross, RN, a National Nurses United, az ország legnagyobb ápolói szakszervezetének elnöke. "A szabványok a következők: "Nem tudtam gyógyszert szerezni a páciensnek (amikor) szüksége volt rá." "A műszak végén megtudtam, hogy van egy betegem, akit nyolc órája nem néztem meg, mert nem tudtam, hogy nálam van az a beteg." Ezek tipikus álmaink a munkakörülmények miatt. Ez megtörténhet, ha nagyon kevés a létszám."

Minden pusztítása ellenére a COVID egy összehasonlító ezüst bélést kínál: A közvélemény elismerte az egészségügyi szakemberek bátor erőfeszítéseit, valamint a rájuk nehezedő nyomást és kihívásokat.

Ez a figyelem azonban csökkenhet, ahogy a COVID-kóros kórházi kezelések és halálozások száma csökken (annak ellenére, hogy az esetszámok sok helyen ismét emelkednek). Orvosok és ápolónők méltatták a sebész általános tanácsadóinak időzítését és Kamala Harris alelnök múlt heti beszédét a washingtoni Children’s National Hospital egészségügyi dolgozóinak mentális egészségéről, mondván, hogy segíthetnek egy ilyen súlyos ügyre összpontosítani.

A szervezetükön belüli megbecsülés érzése jelentené a legfontosabb morális lökést a nehéz helyzetben lévő egészségügyi dolgozók számára lions mane gummies official, de a lakosság támogatása is jelentős, és ez a dinamika megváltozott a COVID korai napjai óta – mondta Dr. Jonathan Ripp, a jólétért és a rugalmasságért felelős dékán. a Mt. Sinai Health System-ben New Yorkban.

"Azt láttuk New York Cityben, hogy 2020 tavaszán minden nap 7 órakor kijöttek az emberek, dörömbölték az edényeiket és hősöknek tituláltak minket. Most, ahol vagyunk, a munkahelyek számának növekedését látjuk. az egészségügyi dolgozókkal szembeni erőszak” – mondta. "Majdnem felfordult a fenekére (hova) mi ennek az ellenkezőjét látjuk abban a tekintetben, hogy az embereink mennyire érzik a közösség értékét."

A változás egy része a több mint két évnyi pandémia után felgyülemlett és immár túlcsorduló érzelmekből fakad, de a maszkra vonatkozó mandátumokkal, védőoltással és egyéb egészségügyi protokollokkal kapcsolatos félretájékoztatásból és politizálásból is ered – mondták orvosszakértők lions mane gummies.

Dr. Gillian Schmitz, San Antonio sürgősségi orvosa és az Amerikai Sürgősségi Orvosok Kollégiumának elnöke látta a feszültséget a sürgősségi osztályokon, a kórházi beavatkozások frontvonalán, és megnőtt az érzelmi és fizikai erőszak, amely az egészségügyi dolgozókat célozza meg a környékbeli kórházakban. ország.

„Akár a politika, akár a világjárvány, akár egy megosztottabb ország miatt, az emberek indulatai lecsillapodni látszanak, és elvárásaik nem mindig felelnek meg az időnek vagy a türelmes elégedettségnek” – mondta. "Az embereket rugdossák, ütik, hajukat húzzák, kiabálnak velük. Többen is a fegyver végét nézték. Az embereket életükkel fenyegették meg."

Ha hozzáadjuk a frusztrációt az orvosi rendszerben, ahol az adminisztratív és irodai igények elveszik az időt a betegek ellátásától, és a COVID-fertőzés továbbra is folyamatos probléma – Schmitz minden műszak után változtat a garázsában, hogy megvédje férjét és gyermekeit –, és a kiégés, vagy ami még rosszabb, várható – mondták az egészségügyi szakemberek.

Az elmúlt években az orvosi kifizetések módjában bekövetkezett elmozdulás, amely látszólag a minőségi mérőszámokra összpontosított, azt eredményezte, hogy nagyobb hangsúlyt fektettek arra, hogy milyen gyorsan lehet egy feladatot elvégezni, és hány beteget láthat az orvos, nem pedig a beteg lions mane gummies site kimenetelére. sérti a morált – mondta Schmitz.

"Amikor folyamatosan arra kérnek, hogy tegyél többet, kevesebb erőforrással és kevesebb támogatással, az ahhoz az erkölcsi sérelmethez vezet, amikor az emberek úgy érzik, hogy csak egy kütyü, helyettesíthetők, és annyit tesznek bele, amennyit csak tudnak. de végül a kiégés” – mondta Schmitz, mondván, hogy különösen az ápolói létszámhiány jöhet „kitörési ponthoz”.

A kórházak és egészségügyi szervezetek tesznek néhány lépést a nyomás enyhítésére, beleértve a wellness tisztek kinevezését, olyan tisztviselők kinevezését, akiknek középpontjában az egészségügyi személyzet jóléte áll. A kaliforniai Stanford Health Care volt az első, aki megtette lions mane gummies official website ezt, és 2017-ben Dr. Tait Shanafelt onkológust nevezte ki a https://lions-mane-gummies-official.top/ posztra, jelenleg pedig országszerte több mint 40, köztük Ripp a Sinai-hegyen.

Murthy tanácsa rendszerszintű kérdésekre összpontosít, beleértve az egészségügyi dolgozókra nehezedő adminisztratív terhek csökkentését; jobban meghallgatják aggályaikat és javaslataikat; a mentálhigiénés vagy a kábítószerrel való visszaélés miatti ellátást kérőket célzó büntető politikák megszüntetése; valamint egészségük és biztonságuk védelme.

Az egészségügyi szakemberek támogatják az ilyen strukturális kérdések vizsgálatát, ahelyett, hogy az egészségügyi dolgozókra hárítanák azt a terhet, hogy rugalmasabbá váljanak, ez a hagyományos lions mane gummies official megközelítés a munkahelyi nyomás kezelésére.

"Fel kell hagynunk azzal, hogy megtanítsuk az egészségügyi dolgozókat arra, hogy jobban elviseljék a megromlott munkakörnyezetet. Valójában ennek a munkakörnyezetnek a javítására kell összpontosítanunk" – mondta Shanafelt. "Ez valóban a következő határ, és úgy gondolom, hogy a sebész általános tanácsadója utat mutat nekünk."

A COVID-19 elleni védekezés módjának megtalálása megváltoztatná a tavaly év vége óta világszerte elterjedt koronavírus elleni küzdelmet.

A gyógyszergyárak és az orvosok a COVID-19 kezelésére szolgáló gyógyszerekre vadásztak, és komoly erőfeszítéseket tettek az ellene védőoltás kifejlesztésére, de nem összpontosítottak annyira a fertőzés megelőzésére szolgáló terápiákra, mielőtt vagy azt követően, hogy valaki ki van téve a vírus okozta fertőzésnek. a betegség.