Nordictrack Review 2022: Produkte, çmime, pro dhe kundër

Nordictrack Review 2022: Produkte, çmime, pro dhe kundër

Ne përfshijmë produkte që https://harmoniqhealth.com/ mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Nordictrack është një nga markat më të njohura të pajisjeve të ushtrimeve në shtëpi në Shtetet e Bashkuara. Ajo shet pajisje të ndryshme të përshtatshme të fitnesit që janë në përputhje me anëtarësimin e IFIT për qasje në stërvitje në internet, klasa live dhe më shumë.

Lidhje të shpejta

 • Më e mira për një rutine të nivelit të mesëm: komercial 1750
 • Më e mira për një rutine të pjerrët: komerciale x22i
 • Më e mira për një rutine më të përballueshme: Exp 7i
 • Më e mira për një biçikletë të nivelit të mesëm: Vu komercial 29
 • Më e mira për një biçikletë të arritshme: R35 komerciale
 • Më e mira për një stërvitje gjithëpërfshirë ROWER për kursimin e hapësirës: RW600
 • Më e mira për një vrapues të nivelit më të lartë: RW900
 • Më e mira për një pasqyrë të fitnesit: Vault Home Gym
 • Më e mira për një personal interaktiv Trajneri: Fusion CST

Përmbledhje e Nordictrack

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe të sakta në kohën e botimit.

Lajmet Mjekësore Sot ndjek një proces të rreptë të zgjedhjes dhe verifikimit të produkteve. Mësoni më shumë këtu.

Nordictrack është një kompani e Shteteve të Bashkuara që ka funksionuar që nga viti 1975. Kjo bën makina ushtrimesh në shtëpi, pajisje trajnimi të forcës dhe pajisje shtesë.

Kompania është e njohur mirë për gamën e pajisjeve të saj të trajnimit të brendshëm, i cili përfshin rutinat, biçikletat e ushtrimeve, trainerët eliptikë, rowers dhe makinat e trajnimit të forcës.

Pajisjet e ushtrimit Nordictrack gjithashtu përfshijnë disa karakteristika interaktive. Përdoruesit do të kërkojnë një anëtarësim të IFIT për të transmetuar klasa të fitnesit live dhe sipas kërkesës në ekranin e bashkangjitur me produktin e tyre.

Shqyrtimet e klientëve

Në kohën e botimit, Nordictrack ka një notë A+ në faqen e internetit të Better Business Bureau (BBB). Ai nuk mban akreditim me BBB, dhe klientët në këtë faqe në internet i japin asaj mesatarisht 1.36 nga 5 yje.

Rishikuesit në TrustPilot Jepi Nordictrack mesatarisht 2.5 nga 5 yje.

Rishikuesit pozitivë deklaruan se shërbimi ndaj klientit të kompanisë ishte i shpejtë dhe i dobishëm kur pajisjet ndaluan së punuari. Të tjerët thanë që sistemet e tingullit brenda makinave ishin me zë të lartë dhe cilësia e qartë e ekranit ishte e freskët.

Sidoqoftë, ata që lanë rishikime negative deklaruan se ata pësuan vonesa të dorëzimit deri në disa javë me pak ose aspak komunikim nga Nordictrack. Për më tepër, të tjerët thanë se ishte e vështirë të kontaktosh shërbimet e klientëve për të diskutuar pajisjet e gabuara.

Pro dhe të këqijat e Nordictrack

Para se të blini pajisje nga Nordictrack, një person mund të dëshirojë të marrë parasysh avantazhet dhe disavantazhet e mëposhtme.

Pro

 • Një larmi e gjerë e pajisjeve që i përshtaten kërkesave të ndryshme të fitnesit
 • Pajisjet që mund të përshtaten me një gamë të buxheteve
 • Garancitë për të gjitha produktet
 • Periudha e provës
 • Në varësi të pajisjeve që një person përdor, gjithashtu mund të lejojë trajnerët të rregullojnë nivelet e pajisjeve për të ndryshuar intensitetin e stërvitjes së një personi.

  Shumica e makinave Nordictrack kanë ekrane të zgjuar dhe janë në përputhje me anëtarësimet e IFIT.

  Konsumatorët që blejnë pajisje të reja Nordictrack do të marrin 30 ditë anëtarësim të IFIT falas, por atyre u duhet një pajtim i paguar për të vazhduar hyrjen në veçoritë e tij.

  IFIT është në dispozicion në planet e mëposhtme:

 • Plani individual vjetor për 180 dollarë në vit
 • Plani mujor i familjes për 39 dollarë në muaj
 • Plani vjetor i familjes për 396 dollarë në vit

Mësoni më shumë rreth IFIT.

Nordictrack Treadmills

Nordictrack shet një gamë të rutinave. Më poshtë janë një përzgjedhje e modeleve të saj.

Mësoni më shumë rreth rutinave të Nordictrack.

Më e mira për një rutine të nivelit të mesëm: komercial 1750

 • Kapaciteti i peshës: 300 paund (lb)
 • Ekrani: 14-inç (in) Ekrani i prekjes HD
 • Karakteristikat: Kontrolli automatik i trainerit dhe vrapuesit fleksibël që lejon njerëzit të zgjedhin sipërfaqe më të buta ose më të vështira të drejtimit
 • Pricemimi: 1,899 $

Komercial 1750 ka një ekran me prekje HD me 14 in dhe një sistem premium tingulli. Ajo ka një pjerrësi prej -30-15% dhe ka një shpejtësi prej 0–12 mph.

Dyqan tani

Më e mira për një rutine të pjerrët: komerciale x22i

 • Kapaciteti i peshës: 300 lb
 • Ekrani: 22-in HD prekje
 • Karakteristikat: Flex Cushioning Flex dhe rregullimi automatik i pjerrësisë që i përshtatet rrahjeve të zemrës së një personi
 • Pricemimi: 2,999 $

Ajo ka një ekran me prekje HD 22-in që tilts dhe strumbullarë, si dhe një sistem premium tingulli.

Ky model ka një pjerrësi prej -5-40%, për të cilën kompania pretendon se është duke udhëhequr industri, dhe rutine ka një shpejtësi prej 0–12 mph.

Dyqani tani

Më e mira për një rutine më të përballueshme: Exp 7i

 • Kapaciteti i peshës: 300 lb
 • Ekrani: 7-në ekran me prekje HD
 • Karakteristikat: FlexSelect Cushioning, i cili mund të zvogëlojë ndikimin në nyjet
 • Pricemimi: 1,099 $

shtëpi Ajo ka një ekran me prekje 7-in HD, një shpejtësi prej 0–12 mph, dhe një pjerrësi prej 0–12%.

dyqan tani

biçikleta nordictrack

Nordictrack shet një gamë të biçikletave të ushtrimeve. Më poshtë janë një pjesë e modeleve të tij.

Mësoni më shumë rreth biçikletave Nordictrack.

Më e mira për një biçikletë të nivelit të mesëm: Vu komercial 29

 • Kapaciteti i peshës: 325 lb
 • Ekrani: 14-in e prekjes HD
 • Karakteristikat: Vendi i mbështjellur, 24 nivelet e rezistencës dixhitale dhe pedalet e këmbëve ergonomike
 • Pricemimi: 1,299 $

Ekrani me prekje me aftësi të integruara Wi-Fi dhe Bluetooth dhe folës të dyfishtë, dixhitalisht të amplifikuar 2-in. Ajo gjithashtu ka një vend të tepërt të mbështjellë për rehati të shtuar.

Dyqani tani

Më e mira për një biçikletë të arritshme: R35 komerciale

 • Kapaciteti i peshës: 350 lb
 • Ekrani: 14-in me prekje HD
 • Karakteristikat: 26 nivele të rezistencës dixhitale, një vend i mbingarkuar i ndihmës së mesit dhe rregullimi horizontal i sediljes
 • Pricemimi: 1,499 $

Njerëzit mund të shohin më të arritshëm. Karakteristikat shtesë të kësaj makine përfshijnë tifozët automatikë dhe lidhjen Wi-Fi dhe Bluetooth.

Mësoni më shumë rreth biçikletave të ushtrimeve të ndara.

Dyqani tani

Më e mira për një stërvitje të gjithanshme: S22I Cikli i Studio

 • Kapaciteti i peshës: 350 lb
 • Ekrani: 22-in HD Touchcreen
 • Karakteristikat: -10% rënie dhe një prirje 20%, 24 nivele të rezistencës dixhitale dhe teknologji autoadjust
 • Pricemimi: 1,499 $

Studio S22I Cikli vjen me dy shtangë dore dhe një ekran me prekje HD të gjerë, të shtruar, i cili mund të jetë i dobishëm për ata që janë të interesuar në stërvitje të ndryshme me të njëjtën pajisje.

Dyqani tani

Nordictrack Ellipticals

Nordictrack ofron një shumëllojshmëri të makinave eliptike. Më poshtë janë një përzgjedhje e modeleve të saj.

Mësoni më shumë rreth Ellipticals Nordictrack.

Më e mira për hapësirat më të vogla: Hapësira SE9i

 • Kapaciteti i peshës: 325 lb
 • Ekrani: 14-in me prekje HD
 • Karakteristikat: 24 nivele të rezistencës dixhitale, pedale të rregullueshme, të mbështjellura dhe dizajn të palosshëm
 • Pricemimi: 1,699 $

Rrokjet e sipërme të trupit të sipërm.

Gjatë stërvitjeve, një trainer personal IFIT mund të rregullojë automatikisht rezistencën dhe pjerrësinë e makinës.

Dyqani tani

Më e mira për një pjerrësi më të butë: komerciale 14.9

 • Kapaciteti i peshës: 350 lb
 • Ekrani: 14-në ekran me prekje HD
 • Karakteristikat: Deri në 20% pjerrësi, 26 nivele të rezistencës dixhitale dhe rregullime automatike të rezistencës gjatë klasave të drejtuara nga traineri
 • Pricemimi: 1,999 $

Një makinë e makinës së përparme me hapa të rregullueshëm automatik, pedale të tepërta jastëku dhe nivele të tepërta.

Dyqani tani

nordictrack rower

Nordictrack shet dy makina me kanotazh.