További részletek: a koffein előnyeiről.)

További részletek: a koffein előnyeiről.)

Az ökológiai tanúsítás szintén teljesen független ahhoz, hogy a tej homogenizálódott -e vagy pasztőrözött -e. Élvezheti a tej ízét vagy textúráját (vagy esetleg a nosztalgiát), ahol a krém a tetejére lebeg. Az UNH-moogénezett tej egyébként mindig teljes zsírtartalmú, egyébként. Ha redukált zsír tejet szeretne, akkor ki kell öntenie a krém egy részét, mielőtt rázza. Ha viszont inkább a homogenizált tej ízét, textúráját vagy kényelmét részesíti előnyben, akkor úgy tűnik, hogy nincs veszélye annak, hogy ezt választja.

Van -e gondolata a témáról? Tegye közzé őket az alábbi megjegyzésekben. N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Vannak-e előnyei a magasabb nátrium-étrendnek? Egészségesnek kell lennie? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. (Ironikus módon, a nátrium ajánlott minimuma pontosan megegyezik a magas vérnyomású emberek ajánlott maximumával!) Időközben a tipikus amerikai napi körülbelül 3500 mg -ot vesz be. És talán nem ez a közegészségügyi katasztrófa, amelyről úgy tűnik, hogy mindenki azt gondolja. Napi 4000–5000 mg -ot fogyasztva. Egyébként nem az elemzés alapján. De azt hiszem, hogy a nátrium korlátozására való egységes gondolkodású összpontosítás téves. Mint már korábban beszéltem, a nátrium és a kálium közötti egyensúly fontosabbnak tűnik, mint az étrend nátriummennyisége. De azt is gondolom, hogy vissza kell térnünk a lencsét, és egy izolált tápanyag helyett a teljes étrendet kell megnéznünk. Lehet, hogy étrendje meglehetősen magas nátrium -érték. De egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a nátrium -tartalom a legnagyobb probléma egy olyan étrenddel, amely többnyire feldolgozott ételeket. Ételek, a nátriumbevitel valószínűleg sokkal alacsonyabb lesz. De az ilyen étrend egészségügyi előnyei valószínűleg kevésbé kapcsolódnak a nátrium -tartalomhoz, és inkább az étrend általános tápanyag -sűrűségéhez kapcsolódnak. És ha szereti, ha egészséges só-sórással szélesíti a friss egész ételeit, azt hiszem, ez valószínűleg jobb az Ön számára, mint a magasan feldolgozott alacsony nátrium-élelmiszerek étrendje. , Katherine: Hacsak nem vállal sok fárasztó testmozgást (vagy egészségi állapota), akkor valószínűleg nem kell aggódnia, hogy elég nátriumot kap -e. És mindaddig, amíg az étrendje rengeteg friss, egész ételt tartalmaz, valószínűleg ízlés szerint ízesítheti őket anélkül, hogy aggódna.

A magas vérnyomású vagy akiknek az orvosok más okokból alacsony nátrium -étrendre helyezték őket, nem akarom, hogy figyelmen kívül hagyja orvosának a podcastja alapján. De ezek a legutóbbi tanulmányi eredmények minden bizonnyal megnyitót nyújtanak egy érdekes beszélgetéshez a következő kinevezés során. Időközben itt van néhány ötlet az íz javítására, anélkül, hogy sok nátriumot adnánk hozzá.

kép a Shutterstock jóvoltából. A szerző

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző, valamint az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2010. június 14. 1 perces olvasás

Gyors tipp: A koffein pumpálhatja az edzést

Az egyik módja annak, hogy több zsírt égetjenek el. Az edzés során az edzés intenzitásának növelése. Egy kis koffein segíthet abban, hogy ezt megtegye! A tanulmányok azt sugallják, hogy egy -két csésze kávé vagy erős tea egy óránkénti edzés előtt lehetővé teszi, hogy egy kicsit keményebben vagy egy kicsit hosszabb ideig dolgozzon, mielőtt fáradt. Feltétlenül igyon sok vizet a testmozgás alatt és után. (További részletek: a koffein előnyeiről szóló show -t.)

Kép a Shutterstock jóvoltából

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS A

Monica Reinagel egy igazgatósági tanúsítvánnyal rendelkező engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Ha egy ételnek jó és rossz pontjai is vannak, hogyan dönthet úgy, hogy melyek fontosabbak? ReadPisode #399 Play Pause Hallgassa meg, mely táplálkozási kompromisszumok megéri? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. versengő előnyök és kockázatok. De gyakran ezek a táplálkozási dilemmák, amelyekben csomókhoz kötünk, valójában egyáltalán nem olyan nagy dilemmák. – Egyrészt elolvasta, hogy a tápanyagok jobban felszívódnak a gyümölcsléből, mint az egész ételekből. Másrészt, mivel a gyümölcscentrifugálás eltávolítja a rost nagy részét a zöldségektől, a zöldséglé természetes cukrok sokkal gyorsabban felszívódnak, és ez potenciálisan vércukorszint -tüskét okozhat. Egészséges szokás vagy vércukorszint?

Milyen savanyúság! Valójában nem igazán. Nézzünk egy kicsit közelebbről a részletekre.

Tegyük fel, hogy van egy pohár friss sárgarépalé. Ez egy óriási 45 000 nemzetközi egység A-vitamin, amely kilenc napos ellátás. A sárgarépalé cukrok azonban nagyon gyorsan felszívódnak a véráramba. És amikor a vércukorszintről van szó, a lassabb általában jobb. Most igaz, hogy a rost akár 40%-kal csökkentheti az A -vitamin felszívódását. De mivel a kezdetben oly sok van, még mindig elnyeli az öt napos A -vitamint egyetlen lövéssel. A sok béta-karotin akár 60% -a még mindig sok béta-karotin. És amikor a rost összes többi előnyeire gondolok, az emésztési egészség előmozdításától kezdve kattints ide az olvasáshoz a bélben a jótékony baktériumok etetéséig, ez egy kompromisszum, amelyet örömmel készítek. Kompresszáld, amit érdemes elkészíteni. Pár évvel ezelőtt felkértek, hogy beszéljek a táplálkozásról egy szülői csoportba egy helyi iskolában. Egy ponton megkérdeztem, vannak -e kérdések, és egy vonzó fiatal anya felemelte a kezét. őket. A Baked Kale Chips az iskola utáni snack lett. Könyörgöttek értük. . Ennek a nőnek a gyermekei az iskola után hazajöttek, és kelkáposztára könyörgöttek. Valóban van itt probléma? A testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, a szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A nemi szervek fájójának megkeresése meglehetősen szorongást okozó lehet a férfiak számára. Tudja meg, mi az öt leggyakoribb bűnös, amely a férfi nemi szervek elváltozásait okozza, és hogy az orvosok hogyan kezelik őket. Általános férfi nemi problémák, amelyekben jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a szafariban. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot.

3. A puhatestű contagiosum:

puhatestű contagiosum, mint a herpes és a HPV, szintén egy vírus, de egy másik családból, amelyet „poxvírusoknak” neveznek. Bárki megszerezheti őket szinte bárhol a testén, egyszerűen a vírussal való kapcsolatba lépve, akár aktív lézióval, akár a vírusokat hordozó tárgy megérintésével. A gyerekek a puhatestű fertőzöttek egyik legnagyobb populációját alkotják. Hússzínű emelt dudorok, sima felülettel, és néha a felső középső középpontban „gömb”. Ők is előfordulhatnak klaszterekben. Gyakran tévednek a herpesz vagy a nemi szemölcsök miatt. A herpesztől eltérően azonban fájdalommentes; És a szemölcsökkel ellentétben gyakran fényes, viaszos megjelenő felületük van, és néha tartalmazhatnak folyadékot belül.

Orvosa vagy fagyaszthatja ezeket folyékony nitrogénnel, vagy felírhat olyan aktuális megoldást, amelyet önmagában alkalmazhat, hogy elpusztítsa őket.

4. Növényes haj/folliculitis:

Nem minden nemi léziót STI okoz. A benőtt szőrszálak és a folliculitis, a szőrtüszők gyulladása nagyon gyakori, és nem a szexuális úton terjedő. Ha borotválkozik, viaszol vagy részt vesz a régió bármely szőreltávolításában, akkor számíthat arra, hogy bármelyik folyamat egy bizonyos ponton megtörténik. A folliculitis léziók vöröses kis dudorok a hajtengelyek alján. A benőtt szőrszálak észrevehető szőrszálak, amelyek befelé fordultak a bőrrétegek alatt, gyulladást és a környező vörös dudorot okozva.

A megelőzés mindkét folyamat kulcsfontosságú. Ezért csak a bőr felületének alapos megtisztítása után próbálkozzon a szőreltávolításra. Gyakran változtassa meg a borotváit. És arra törekszik, hogy csak a hajnövekedés irányába borotváljon.

Az enyhe folliculitis és a benőtt szőrszálak általában önmagukban oldódnak meg. Ha azonban van pus, fájdalom vagy súlyosbodó bőrpír vagy duzzanat jelenléte, akkor antibiotikumokat igényelhet. Ajánlott orvosának hamarosan, nem pedig később.

5. Balanitis:

Megmentettem a leggyakoribb nemi állapotot az utolsó esetében: balanitis. A balanitis a pénisz fejének gyulladása, amelyet „Glans” -nek neveznek. Ez a gyulladás gyakran az élesztő túlnövekedése miatt fordul elő. Csakúgy, mint azok a nők, akik élesztőfertőzéseket kapnak a hüvelyi területen, és csakúgy, mint a nemi szervekben pelenkakisütéseket, a férfiak, a férfiak is élesztőt is kaphatnak a túlzott nedvesség miatt. A nem körülmetéletlen férfiak sokkal nagyobb kockázatot jelentenek, mivel a fityma lefedi a régió nedvességépítését. Ez nem egy szexuális úton terjedő fertőzés. Gyakran nagyon viszkető.

Csakúgy, mint a többi élesztő túlnövekedési körülményei, a kezelés gyakran gombaellenes krémből áll, például a tőzsdén kívüli klotrimazol 1% -át naponta több hétig alkalmazott. A terület tiszta és száraz tartása szintén hasznos, és lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb mértékben megszáradjon, és elősegíti a gyógyulást.

Ha úgy találja, hogy ezt ismétlődőnek tapasztalja, azonban ajánlott a cukorbetegség vizsgálata, mivel a cukorbetegeknek nagyobb az élesztőfertőzések kockázata, és hajlamos arra, hogy a vércukrok ellenőrizetlenek.

A kulcsfontosságú otthoni pontok:

1. A legtöbb nemi lézió kezelhető és gyakran gyógyítható.

2. A leghasznosabb, mint későbbi látogatás az orvosának látogatása.

3. A legtöbb nemi léziót vizuális vizsga alapján diagnosztizálják.

4. Ez nem a világ vége.

és ami a legfontosabb…

5. Kérjük, minden alkalommal használjon óvszert! Még a Pinterest -en is megtalálhat engem! Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Hogyan lehet tudni, hogy érzékeny-e a Nightshades-ra

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2011. szeptember 13., 3 perc És gyulladást okoznak? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. >

„Sok ember azt mondja, hogy az éjszakai shads gyulladást okoz, és kerülni kell”-írja-, de a könyvében gyulladásgátlónak ajánlja őket, [a gyulladásmentes étrend]. Meg tudja tisztázni? felfelé [gyulladásos állapot], de nem igazán láttam javulást.